lauantai 26. toukokuuta 2012

BH Wandoris Incognito


Tänään aamulla käytiin Pomon kanssa UPKn BH-kokeessa Ulvilassa ja saatiin kuin saatiinkin se koulutustunnus :)

Paikallaolo oli erinomainen, Pomo tarvi maahanmenoon pari käskyä, mutta muuten suoritti paikallaolon häiriönalaisena totutun varmasti.

Pomo otti selvästi taas uudesta paikasta ja tilanteesta hieman painetta, itseäni ei jännittänyt ja pystyin suorittamaan kaavion rennosti. Kytkettynä seuraaminen oli ihan ok, seuruu vähän väljää, mutta ei mitenkään yllättävää, taluttimessa kun ei olla juurikaan seurattu ja se selvästi herraa hieman häiritsee. Taluttimetta-seuruu lähti liikkeelle erinomaisesti (tuomarikin tätä kehui) mutta sitten, 50 askeleen suoran jälkeen täyskäännöksessä homma levisi ja loppu kaavio suoritettiin metrin hajuraolla. Pomo kuintekin tallusteli vierellä ja teki kaikki, perusasennot ja käännökset ja henkilöryhmänkin. Jäävissä istuminen sujui hienosti, maahanmeno myös ja luoksetulokin lukuunottamatta viimeistä 10 metriä. Siinä tapahtui joku aivopieru ja herra syöksyi pusikkoon, sieltä sitten nolona sivulle "hups, sori"-ilmeellä. Läpi kuitenkin päästiin.

Kaupunkiosuudessa ei mitään ihmeellistä, Pomoa eivät hetkauttaneet autot, lenkkeilijät, vastaan tulevat koirat eivätkä ohi ajavat pyörät.

Lopputuloksena siis BH-koe hyväksytty :)

1 kommentti: