keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Peli tuli taloon

Vapunpäivä vietettiin autoillen. Ohjelmassa oli siis Peli-neidin nouto Helsingistä.

Koti matka sujui oikein mukavasti. Alkumatkan (sen aikaa kun Helsingistä päästiin ulos) Peli vinkui ja oli levoton, mutta pahoin se ei voinut. Kun päästiin isolle tielle pentu rauhoittui ja nukahti. Pysähdyimme matkalla kaksi kertaa pissalle. Peli teki asiansa ja kulki reippaasti perässäni nurmikolla.

Kotiin päästyämme otin Äksyn ja Pomon autoon ja ajoimme luotsinmäelle tutustumaan vapaasti. Ensin päästin Äksyn katsomaan uutta tulokasta. Kuten oletinkin, Äksy kiersi pennun pariin kertaan ja haistoi sitä kerran, jonka jälkeen se lähti omiin menoihinsa, ei voinut vähempää moinen karvapallo kiinnostaa. Pomo sitten taas, kuten arvata saattaa, oli aivan tohkeissaan. Jouduin sitä hiukan toppuuttelemaankin. Onnekse Peli on reipas tyttö ja murisi tulisesti Pomolle kun toinen meni liian kovaa ja liian liki.
Tämän tutustumistuokion jälkeen ajeltiin kotiin ja Peli pääsi yksinään tutustumaan asuntooni ja sai ruuan.
Illan mittaan käytiin muutamaan otteeseen ulkona ja iltaruoka syötiin 23 maissa ja sen jälkeen mentiin yöpuvulle. Jonkun aikaa pentu protestoi nukkumaanmenoa ja Pomo raukka oli aivan hädissään kun toinen huusi niin sydäntäsärkevästi. Onneksi Peli väsähti muutamassa minuutissa ja rauhallinen uni vei voiton.
Yöllä herättiin kahteen kertaan pissalle.
Aamulla noustiin seitsemältä ja käytiin aamulenkillä kaikki kolme. Peli on tosi reipas ja kulkee hienosti lauman jatkona ja hakee kontaktia minuun aktiivisesti. Sisällä se on jo kuin kotonaan ja lelut se on levittänyt pitkin huushollia. Pomo on aivan umpirakastunut. Kulkee pennun perässä ja hengittää sen niskaan, onneksi Peli hyväksyi saksalaisen rakastajan rajut ja kiihkeät otteet näin nopeasti eikä ole moisesta enää moksiskaan. Äksykin aamutuimiin hetken pentua leikitti!!??!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti