maanantai 4. kesäkuuta 2012

Äksy ja Elina

Äksy pääsi testaamaan kisaamista lainaohjaajan kanssa tänään Raumalla RKS:n kisoissa. Ajatus lähti siitä, että se tupla puuttui, ja itse en näihin kisoihin voinut osallistua kun olin lupautunut niihin töihin. Siispä Elina ehdotti valmennuksessa ollessani että hän voisi ohjata Äksyä kisoissa ja koittaa tehdä sitä tupla-nollaa jotta pääsisimme SM-kisoihin.
Perjantaina ajelimme Kaarinaan treeniin ja tytöt löysivät yhteisen sävelen suht nopeasti. Kontakteja Äksy ei suostunut tekemään ja kepeille vienneissä oli pienoisia ongelmia mutta muuten neiti lähti mukaan kaikkiin ohjauksiin ja viiletti omana itsenään radalla.
videota perjantain treenistä, tämä on viimeinen pätkä, jossa treeniä takana jo puolisen tuntia, alkaa jalka painaa molemmilla :)
Sunnuntaina yritin itse nokialla kolmen radan verran. Tuloksena hypäriltä hyvä hylky, ekalta agi-radalta kökkö nolla ja viimeiseltä agiradalta vitonen renkaan ohimenolta!!??
Hypäri hylky tuntui parhaalta, koira eteni kivasti ja omatkin jalat liikkuivat kuumeesta huolimatta ihan ok.
Maanantai aamuna heräsin 39 asteen kuumeessa ja suu täynnä rakkuloita, enterorokko iski oikein väellä ja voimalla, tässä kohtaa oli hienoa se, että en ollut ilmoittanut koiraa itselleni. Kyytsäsin Äksyn Raumalle ja istuin radan reunalla kuvaamassa tyttöjen menoa. Ekalla radalla pieni takaakierron ohjauksen ajoitusvirhe johti hypyn suorittamiseen väärään suuntaan ja hylkäykseen. Toisella radalla kepeille viennissä tuli yhteentörmäys ja siitä viitonen. Tässä video vitos-radasta.

ja tässä hylkyrata

Oikein mukavaa katsottavaa, Äksyllä vaan omat pienet juttunsa ja terrieri-luonne jotka näkyvät lainaohjaajan kanssa töitä tehdessä, komennusta on kuultavissa kun Äksy ei tiedä mitä ohjaus tarkoittaa, minä kun vedän yleensä radat läpi perusohjauksella. Hienosti Äksy silti lähti mukaan poispäinkäännöksiin sun muihin, pätevä piski se on. Ilolla annan neidin Elinan ohjattavaksi toistekkin :) Kiitos oikein kovasti Räksyn luotsaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti