maanantai 12. marraskuuta 2012

Myytit treenaa

Lauantai-iltana kokoonnuttiin Myytin Porin alajaoston kokoonpanolla treenaamaan :) Mukana ekasta pentueesta Rafiki ja Ansa, kakkospentueesta Tuuri ja Myrsky ja sitten siitä viimeisimmästä Peli.

Peli teki seuraamista ja jäävät. Seuruu sujui ihan kivasti, toistoja, toistoja ja toistoja. Ja käännöksiä, juoksua ja hidasta jne....vaihtelua pitää saada :) Jäävätkin tehtiin. Tajusin siinä, että oon tehnyt ne aina samassa järjestyksessä ja päätin sekoittaa :D Ensiksi seisominen, tarjosi muutaman kerran maahanmenoa, sitten annoin käsiavun ja sitten alkoi rullata. Kuunteli hyvin, erotti kaikki alun takkuamisen jälkeen ja otti asennot riittävän nopeasti. Varsinkin istumiseen olen tyytyväinen, ei jää kyyläämään vaikka oon palkannut lelulla :) Lopuksi Tehtiin vielä ruutu. Olin vienyt kosketusalustan ruutuun jo valmiiksi. Jätin Pelin istumaan, kävin "merkkaamassa" ruudun ja lähetin. Sujui kuin vanhalta tekijältä. Seuraavaksi pitää jättää se merkkaus pois.

Lopuksi suoritettiin kuvaus, video tästä tilanteesta olisi ollut aika kaoottinen, mutta ihan järkevän näköisiä kuviakin lopulta saatiin, vaikka aika moinen härdelli siinä ensin oli :D

Vasemmalta: Rafiki, Myrsky, Peli, Ansa ja Tuuri

Vasemmalta: Peli, Myrsky, Rafiki, Ansa ja Tuuri


Ja lopuksi VääPeli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti