torstai 18. lokakuuta 2012

treeniä

Eipä mitään ihmeitä, perusjuttuja

Pelin tottiksessa työstetty nyt kotosalla käännöksiä, oikeelle sujuu hienosti, vasemmallekkin jo pienellä käsiavulla. Takapää on siis löytynyt :) Kentällä keskitytty edelleen leikkiin. Siinä ohessa sivulle tuloja ja lelupalkkaan siitä, samoin luoksetuloja lelupalkalla. Jäävien erottelua peruuttamisesta: seiso ja maahan sujuu hienosti, istumiseen tarvii vielä pienen käsiavun. Lelupalkkaa näistäkin heitetty koiran taa. Kentälle tuloon oon rakentanut nyt pienen rutiinin ja se tuntuu toimivan kivasti. Peli on tosi innoissaan ja tarjoaa mulla perusasentoa kentällä ja siitä alkaa leikki :)
Jälkeä on tehty harvakseltaan, n 100 askeleen mittaista, välillä mutkittelua. Kiire on kauhea, se on meidän suurin ongelma, ja jos pidättää liinasta liikaa niin Peli pyörähtää ympäri. Onneksi meillä on viikon päästä jälkikoulutus, ehkä sieltä saadaan jotain vinkkejä jatkoon :)
Hakuilu menee hajuhakulinjalla ja esineruutu samalla setillä.
Agissa oon työstänyt nyt sylkkäriä ja poispäinkäännöstä, siis sen tähden etten itse niitä osaa. Keskiviikon treenissä taisin saada langan päästä kiinni, toivottavasti pysyy kädessä. Peli teki ekaa kertaa "aikuisten" puomia tosi hienosti ja keinua. Ensin ison keinun päähän menoa niin ettei keinu laske ja siellä liikehäiriöitä. Sitten keinun laskevan pään alas pamauttamista ja sekin sujui parin toiston jälkeen tosi hienosti, se pamauttaminen tuntui olevan Pelistä hauskaa :)

alkuviikosta Peli kävi vaa'alla, puntari näytti 13,6kg ja ikää siis 7kk ja 1vko

1 kommentti:

  1. Itä-Suomen alajaosto odottaa innolla postausta jälkileiristä! Kaikki vinkit ja niksit jakoon ;)

    VastaaPoista