perjantai 26. lokakuuta 2012

Pomo 3v, treeniä ja terveystuloksia

Peli on treenannut ahkerasti agilityä. Uuten on opittu päällejuoksu :) Ohessa videota eilisistä treeneistä. Rafiki (Pelin eno) treenasi  myös. viikon päästä olis pari starttia ATT:llä Liedossa.


Pomo juhli tänään 3 vuotis-synttäreitään pääsemällä virallisiin selkäkuviin. Pomohan kuvattiin läpi vuotiaana kastraation yhteydessä ja silloin selkä oli 0, mutta joissain nikamissa oli jo silloin nähtävissä alkavaa spondyloosia. Tarkoituksella venytin kuvausta tänne asti, että näkisi mitä vauhtia boksereille niin yleinen spondyloosi Pomon kohdalla etenee. Ensimmäinen asia mitä Ventelä sanoi kun löi kuvat tauluun (parin vuoden takaisten rinnalle) oli, että huimasti on edennyt. Rintarangan ja lannerangan yhtymäkohdassa (ns. kyttyrän alueella) oli monen monta nikamaa kasvanut yhteen. Tämän lisäksi siltoja oli parissa nikamavälissä rintarangassa ja viimeisessä lannerangan nikamavälissä. SP3 oli tuomio.
Yllätys tämä ei ollut, toki toivoin parempaa, mutta osasin pelätä tätä kyllä. Pomo on selvästi kangistunut viime talvesta. Agilityssä sen huomaa hyvin, kepit eivät suju entiseen malliin, koira ei tahdo kääntyä sitten millään, pienet kurvit ovat sille mahdottomia suorittaa. Se katso o minua kuin pahoitellen "joojoo, mut ku en mä pysty".
Näiden tulosten myötä Pomo siirtyy hoitamaan meillä tyhjänä ollutta perhekoiran virkaa. Onneksi herra on varustettu mitä kultaisimmalla luonteella, se rakastaa ihmisiä ja kotona olemista, pitkiä lenkkejä vapaana ja toisten kanssa juoksemista. Näitä se saa tehdä, niin kauan kun on kivuton ja jaksaa.

Pomo toipuu krapulasta uudessa, synttärilahjaksi saadussa pedissä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti