torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Vuoden vaiheessahan kuuluu kelata taakseppäin ja arvioida edellistä vuotta ja sitten toisaalta katsoa eteenpäin ja miettiä tulevaa ja mitä tavoitteita sinne asettaa :)

Meidän viime vuosi oli tavoitteitten osalta aika laimea. En ollut asettanut tavoitteeksi oikeastaan kun terveenä pysymisen ja sen että Peli starttaisi agissa ja pystyttäisiin tekemään kokonaisia ratoja, tuloksesta viis. Tokossa ei ollut vielä koetavoitteita, eikä missään muussakaan lajissa. Tärkeintä oli pohjien luonti ja perusasioiden tankkaaminen sille tasolle että kaikki olisi mahdollista tulevaisuudessa. Vire kunnossa ja halu tekemiselle olemassa.

Nuo tavoitteet saavutettiin. Peli kävi keväällä virallisissa kuvissa ja kaikki oli priimaa, eläinlääkärissä käytiin rokotusten lisäksi vain kerran hakemassa tipat silmätulehdukseen.

Ja koska olen perusluonteeltani ihminen joka ei märehdi vanhoja vaan keskittyy huomiseen ja sen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin listaankin nyt tähän meidän tavoitteita vuodelle 2014

Agility
- nousu kakkosiin ja edelleen kolmosiin

Toko
-Alo-, Avo- ja loppuvuodesta Voi-koe

PK
-BH-koe
Haulla ilmaisu kuntoon ja joitakin jälkiäkin voisi yrittää tallata. Esineruutu pitää ottaa myös säännöllisemmin ohjelmaan.

Agilityssähän meillä on ykkösistä se ainokainen LUVA-tulos ekoista kisoista. Emme ehtineen juoksujen tähden startata viime vuonna kuin neljät kisat ja niistä kahdet menivät totaalisesti mönkään starttiongelman tähden. Nyt lähtötilanteisiin on kuitenkin löytynyt rutiini, ja uskon sen ongelma olevan takanapäin (kopkopkop). Pääsemme jatkamaan harrastusta Kelpokoiran Next Levelillä, lisäksi ohjelmassa on yksäreitä. Eli se kenttä on hoidossa.
Tokoakin aletaan nyt treenata ohjatussa ryhmässä. Viime vuonna käytiin vain muutamalla kurssilla, treenit painottuivat enemmän PK-tottikseen. Tälle vuodelle tavoitteet painottuvat tokoon. PK:n metsälajit eivät ole vielä ensi kesänä koekunnossa joten valinta on helppo. Tavoite olisi kisata tänä vuonna kaikki muut luokat ja jättää EVL ja valioituminen sitten vuodelle 2015. BH yritetään suorittaa kesän aikana.
Lihaskuntoa ylläpidetään DOBO-treeneillä ja fysioterapia-käynneillä. Nyt on pyörään ostettu myös springeri ja kun itsekkin olen aloittanut taas juoksemisen niin päästään myös canicrossailemaan keväämmällä.
Lampailla on tarkoitus käydä myös vuoden mittaan, toivottavasti kesällä tulee taas lampaita tänne Poriin niin se olisi mahdollista useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti