torstai 6. maaliskuuta 2014

Koekunnon kartoitusta

Noniin, Peli on siis ilmoitettu toko-kokeeseen avoimeen luokkaan ja päätin tutkia että millä tolalla liikkeet ovat. Tein siis kokeenomaisen treenin, palkatta, jonka ystävä suosiollisesti liikkuroi.

Otin Pelin töihin suoraan autosta, vähän niinkuin kartoittaakseni samalla miten sen päänuppi taipuu kun on 8h työpäivän kotona makoilut alla. Seuruu oli ihan ok, vähän irtosi kurveissa ja tarvi toistaa käsky täyskäännöksen jälkeen. Virtaa oli vähän kaverillekkin antaa.

Jäävistä makuu meni hienosti, seisomisessa liikkui taakse mennessä. Luoksetulon pysäytys olisi saanut olla napakampi. Noutoon tultaessa palkattomuus alkoi näkyä. Omaa kapulaa ei ollut joten otin hallin laatikosta ISOn kapulan jonka Peli sitten kantaessaan päätti tiputtaa ja jouduin toistamaan NOUDA-käskyn jotta sain sen tuomaan eteen. Kaukot tein 7m päästä ja ne olivat täydelliset. Hypyssä meni liikkurin käskystä hypyn takana maahan (??) muuten ok.

Tuota hyppyä lukuunottamatta Peli ei liikkuriin kiinnittänyt huomiota, mikä on erittäin positiivista.

Ennen koetta siis pitää vielä treenailla jääviä ja lähinnä niistä nopeeta palkkaa ja sitten erikseen sitä taakse menoa. Noutoon varmuutta liikkurin käskyttäessä. Hyppyyn pitää samoin tehdä muutama toisto. Sitä on tehty luvattoman vähän ja Peli on siinä selvästi hieman epävarma kun tehdään toisin kuin aiemmmin. Luoksetulon pysäytyksiä pitää myös tehdä palkallisena vielä muutama ennen H-hetkeä. Mutta oikein kivalla mallilla tuntuisi homma olevan, luottavaisin mielin valmistaudumme tulevaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti