torstai 1. elokuuta 2013

Pelin päivä prinsessana

Peli kävi Pori KV:ssä suorittamassa pakollisen kauneuskilpailu-suorituksen. Tavoitteena oli siis hoitaa kolme kertaa yhden hinnalla, ensimmäinen, viimeinen ja ainoa. Neiti selviytyi tästä urakasta, kuten kaikesta mihin ryhtyy, erittäin hyvin.

Ystäväni Virpi oli lupautunut esittämään Pelin näytelmissä ja tämä oli loistava valinta. Virpi kun osaa tuon kehässä liitelyn eikä turhia jännitä, toisin kuin minä. Koira on tehnyt sen kanssa vaan näyttely-ravia ja seisomista niin ei edes tarjoa mitään muuta toimintaa.

Näyttelyä edellisenä päivänä täyden palvelun handleri pesi missin



Ja toki föönasi myös


Näyttelypäivä oli aurinkoinen ja kuuma, kehät olivat myöhässä ja jouduimme odottelemaan aika kauan omaa vuroroa. Peli käyttäytyi superhienosti, lepäili omassa häkissään ja katseli maailman menoa sen ulkopuolellakin levollisesti.
Helteestä ja odottelusta huolimatta se esiintyi hyvin, seisoi ja liikkui kauniisti. Tuomari oli Irlantilainen Paul Lawless. Hän antoi Pelille laatuarvosanan EH ja arvotti sen nuorten luokassa kolmanneksi. Tuomari mainitsi kilpailuluokassa Virpille että tuli onnelliseksi kun omistaja oli koiransa tuloksesta silminnähden iloinen (mä siis tapani mukaan iloitsin hiljaa :D )



Paul Lawless, Ireland
16 months. Good Size. A little raw and immature in body. Balanced head. Would prefer a darker eye. She has a nice reach of neck. She lacks forechest and is steep in upper arm. Would prefer a little bit more of bone. Chest needs to develope. Topline is soft and a touch long in the back. Movement is good in profile, a little bit close behind and a little bit proud of her tail.

Lopuksi vielä poseerauskuvat maailman kauneimmasta Pelistä 1v 4kk iässä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti