torstai 30. elokuuta 2012

alkava suhde

Peli 5kk

niin, mun ja Pelin suhde on ottanut aimoharppauksen eteenpäin. Tällä viikolla me on jotenkin löydetty toisemme ihan eri tasolla kuin ennen :)

Leikki sujuu nyt hienosti ja sitä tehdään monta kertaa päivässä, kotona, kentillä, parkkipaikoilla...jokapaikassa...


Tällä viikolla alkoi myös pentuagi-kurssi Kaarinassa, käytiin ekaa kertaa lampailla, alettiin mutkitella jäljellä, kuultiin ekaa kertaa laukauksia...kaikkea jännää. Nämä spessu-jutut ovat selvästi nostaneet mun arvoa Peevelin silmissä :)

Pentu-agin ekalla kerralla leikittiin, tehtiin hyppyä (lähettäen, vastaanottaen ja kuljettaen) putkea sekä kontaktilla nenäkosketusta. Peli oli pätevä kaikessa: vain hypyn suorittaminen niin että kaikki suoritti samaan aikaan ja viereisellä radalla haukkuvat koirat suoritti rataa, olivat sille liikaa. Käytiin jäähyllä ja tehtiin nakkipaketin kanssa katsekontaktiharjoitusta radan reunalla ja suoritettiin hyppy sitten kun muut oli tauolla. Kotiläksyksi saatiin leikkiminen ja keskittyminen häiriössä. Tänään käytiinkin luotsinmäellä parkkiksella leikkimässä, kun kentällä oli treenit. Hienosti sujui, niin saalistus, taistelu kuin se tiistaina mahdottomalta tuntunut kuolleelle lelulle irtoaminenkin :) Ehkä se siitä, kai me joskus kyetään tekemään jotain siellä PurinaCenterin häiriössäkin :)

Keskiviikkona käytiin ekaa kertaa lampailla. Peli osoitti kiinnostusta lampaisiin ensi hetkestä lähtien, välillä oli vauhtia hurjasti, mutta olen oikein iloinen päivään ja ensikohtaamiseen lampaiden kanssa, muutaman kuukauden päästä uudestaan :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti