maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuvasaastetta ja treeniyhteenveto

Iltakävely KallossaYstävän lauman kanssa nauttimassa sänkipellosta lauantaiaamunaTreenit ovat kaikenkaikkiaan sujuneet kivasti.

Nouto edistyy hitaasti mutta varmasti. Seuruuseen on tehty nyt käännöksiä. Askellajivaihdoissa en voi käyttää käskyä (Peli tarjoaa liikkeestä pysähdyksen kun siirryn juoksusta käyntiin) mutta kun teen ne ilman käskyä niin tekee aivan upeita rytminvaihdoksia. Tämä juontanee juurensa agilitystä jossa neiti lukee rytmiä ilmiömäisesti, käsky lienee sille "vartaloavun" lisäksi liian voimakas apu.
Sunnuntaina käytiin harjoituskoirakkona tokon liikkeenohjajakurssilla. Peli teki ALO-luokan liikkeet. Olen tosi tyytyväinen siihen miten neiti suoriutui kovasta häiriöstä huolimatta. Me kun ei olla tehty kokonaisia liikkeitä ollenkaan eikä ikinä niin pitkästi seuruuta kuin tuossa vaadittiin. Ei muuta kun pientä hiomista ja kokeesseen :)

Agilityssä on nyt käyty paljon koulutuksissa ja kierretty epiksiä eri paikoissa jotta Peli saisi varmuutta erilaisiin kenttiin ja esteisiin ja pystyisi keskittymään siinä hulinassa mitä kisapaikoilla on. Kepit ovat vieraissa paikoissa tuottaneet vähän päänvaivaa, mutta eiköhän sekin siitä helpota kun tulee onnistumisia ja hyviä kokemuksia eri ympyröissä. Kisadebyytti tehtäneen heti kun ikä täyttyy, vielä on päättämättä lopullisesti missä se tehdään, tarjolla olisi muutamakin vaihtoehto :)

Haku on lähteny toimimaan hienosti muutaman kuukauden tauon jälkeen. Pistot ovat suoria ja koira lähtee etenemään alueella oikein. Välillä vauhti vie mennessään ja maalimiehen ohi saatetaan juosta, mutta motivaatio on kohdillaan ja koira jaksaa tehdä töitä upeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti