maanantai 25. maaliskuuta 2013

Maanantain tuplatreeni

Tottistreeni

Nouto:
ensin muutama pitotreeni, sen jälkeen koira sivulle, heitto, ja NOUDA-käskyllä koira kapulalle, vapautus leluun muutamaa metriä ennen luovutusta. Lopuksi leikkiä kapulalla ja siinä lomassa nouda-käskyllä auttaen eteen istumaan, irrotus ja käskystä takaisin kiinni kapulaan ja leikkiin.

Seuruu:
ensin hetsaus ja siitä suoraan seuraamaan vauhdista ja palkka. Sitten hetsausta, SIVU, patoaminen ja palkka.  Hetsausta, SIVU, SEURAA, muutamia askeleita ja palkka. Kaikki sujui upeesti, ei merkkiäkään laamailusta, upeaa tekemistä.

Jäävät:
upporikasta ja rutiköyhää, niinku mulla on tapana, ekaa kertaa suoraan seuruusta, MAAHAN, meni??!! iso palkka. Koira uudelleen seuraamaan, TOP, jäi epäröimään ja hiipimään, uusi käsky, pysähtyi kehu ja palkka.  Lopuksi vielä istuminen peruuttamisesta :)

"Ruudusta seuraamaan":
lopuksi jätin vielä koiran makaamaan ja kävelin sen ympärillä ja kutsuin seuraamaan etäältä, annoin pienen käsiavun (jota se ei olis tainnu kyllä tarvita) ja tuli tosi kivalla ilmeellä hyvälle paikalle.

Tiivistettynä, älyttömän hyvä treeni, koira innoissaan ja kivassa innokkaassa ja iloisessa mielentilassa läpi koko treenin.

sitten tehtiin Agilityä

Tehtiin ratatreeniä, joitakin toistoja tarkoituksella A:esteellä, se kun on lisätty radalle vasta hiljan, palkkasin kun suoritti hienosti vauhdilla loppuun ja jäi kontaktille vaikka eteniin itse putkea kohti ja tein jopa persjättöä ja pakkovalssia putkeen. Lisäksi tehtiin putken suun ohituksia muutenkin radalla, sujui upeasti eri ohjauksilla. Toisilla pidemmällä ja toisilla lyhyemmillä kaarroksilla, kuitenkin niin ettei Peli mennyt putkeen kertaakaan jollei sitä sinne ohjattu!!

Kerrassaan mahtava viikon aloitus <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti