perjantai 6. toukokuuta 2016

Palo tuli taloonLaumaamme saapui muutama viikko sitten uusi jäsen. Hän on bordercollie uros Palo, hienommalta nimeltään Firestreak.
Palo on reipas bordercollie-pentu joka suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin avoimesti ja kulkee pystypäin. Palo on kontaktihakuinen, leikkii vahvasti ja syö ahneesti. Kerrassaan ihastuttava tapaus.

Laumaan hän istuu kuin hansikas. Pomon kanssa he köllii ja tekee poikien juttuja (kuten kantaa klapeja ja tutkii käpyjä, Pelin kanssa juostaan ja leikitään.

Palo leikkii veljenpoikien kanssa
 
Hän on päässyt jo muutaman kerran maistamaan kisatunnelmia Pelin kisapäivän turistina Seinäjoella ja minun ollessa tuomarina helatorstaina Helsingissä. Olen superylpeä hyvin käyttäytyvästä pienestä joka nukkui toimiston hälinässä 10h päästen muutaman kerran pissalenkille ja haistelemaan tunnelmaa. Samoin hän käyttäytyi  mallikkaasti psyykkarin vastaanotolla (nukkui jaloissa tunnin) ja veljenpoikien luona käynnistä. Yökylässäkin nukuttiin kellon soittoon. Palo on kerrassaan kultainen pentu, vaikuttaa äärimmäisen tasapainoiselta ja hyväpäiseltä koiran alulta. Tehdään kun on tehtävää ja muuten ollaan möllötetään :) Me like!

Palo juhlii Vapunpäivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti